Kriebeltje komt er aan!
Hier beginnen!
Wie is kriebeltje
Wie is adriaan
kriebeltje op school
Kriebeltje op CD
Kriebeltje workshops
kriebeltje's fotoalbum
doe de kriebeltje test!
 
 

 

Workshop EMOTIE: Wie durft?

Ik wil jullie graag "kriebelen" en uitdagen en ben benieuwd hoe je daar op zult reageren: lachen, huilen, boos, bang, geÔrriteerd of misschien met een compliment?

Hoe ''kriebelen''?

Met een oproep aan je emoties, de dagelijkse aspecten van je gevoelsleven, net als bij kinderen... Een blik op je zelfbeeld, op je lichaamstaal, een klein bezoek aan je HART...doe je de deur even open? Geen paniek, we doen het heel subtiel en zeer plezierig hoor, met muziek, spel, toneel, liedjes.

Waar gaat het eigenlijk om?

Herkennen, erkennen en benoemen van onze emoties terwijl ze optreden .Emoties - de vaardigheden van het hart . Genegenheid, hartelijkheid, empathie, zorgzaamheid, inlevingsvermogen, begrip, menselijke warmte, expressie... en 'GEVEN IS GAAF'...(origineel lied)

Waarom?

Onze menselijkheid komt het duidelijkst tot uiting in ons gevoelsleven. Bovendien ben je helder in je communicatie en warmer / hartelijker in je contacten. Zo lever je ook betere resultaten in je leven. Uit onderzoek is allang gebleken, dat deze emotionele vaardigheden in onze huidige maatschappij niet altijd genoeg zijn ontwikkeld. Gevoelens worden vaak onderdrukt en weggestopt, terwijl de cognitieve kant wel wordt gestimuleerd. Dit creŽert wel aardige mensen, maar met veel ‘blokkades’. Zo veel mensen zijn geremd, gereserveerd, koel, afstandelijk. Hoeveel mensen durven niet te zeggen en te uiten wat ze echt voelen. Zonde van levenskwaliteit en van oppervlakkige relaties.

 Uit ervaring- deelnemers gaan hierdoor uit hun dak!

Doel workshop emotie:

Lekker los komen, ruimte scheppen om jezelf te zijn en om jezelf te uiten door een creatief proces. Ontplooiing. Besef: emotioneel zijn is een innerlijke kracht! Beter zelfbeeld, contacten en geluk. Jezelf en anderen te begrijpen. Innerlijke beweging brengen en zelfbewustzijn creŽren . Het stimuleren om de uniciteit in jezelf en in anderen te aanvaarden en daarvan te genieten en hun dagelijkse gevoelens – zoals boosheid, angst, vreugde en verdriet enz. – Te herkennen en te erkennen en daarmee effectief om te gaan! Veel expressie.

Workshop EMOTIE is een effectieve, passievolle en plezierige gebeurtenis. Het werd gecreŽerd door de bedenkster van het lovende kinderprogramma: Kriebeltje.

Een kleine oproep aan het kind in jou.

Mail / bel me om je in te schrijven, nadere informatie te vragen.

O R N A.          06- 42112330      038- 4234997

 

 

(c) Stuij.com