Kriebeltje komt er aan!
Hier beginnen!
Wie is kriebeltje
Wie is adriaan
kriebeltje op school
Kriebeltje op CD
Kriebeltje workshops
kriebeltje's fotoalbum
doe de kriebeltje test!
 

 

Reacties op Kriebeltje.........

Shalom Orna,

 
Ik wil je bij deze nogmaals bedanken voor jouw geweldig programma gisterenavond in Kudelstaart. Het was erg leuk om naar te kijken
maar tegelijkertijd met een diepere inhoud; deze combinatie is juist erg goed ! Ik heb genoten van jouw expressie, bewegelijkheid etc.
 
Bert Pol (de vader van JoŽlla en Jedidjah)
Marita Spauwen, beleidsmedewerker GGD Regio IJssel-Vecht
Op 6 januari 2003 heeft Kriebeltje haar programma over het dagelijkse gevoelsleven van kinderen laten zien aan de medewerkers van onze afdeling Jeugdgezondheidszorg. Kriebeltje en haar medewerker Adriaan brachten door middel van zang, muziek, dans en toneelspel liedjes ten gehore met verschillende thema's zoals pesten, ik ben boos!, vrienden, compliment. Wij werden uitgenodigd om mee te doen het betreffende thema uit te beelden, en diverse mensen hebben met veel animo aan den lijve kunnen ondervinden wat een bepaald gevoel met je doet. Ook de toeschouwers amuseerden zich opperbest bij deze voorstelling.

In het werk van de jeugdgezondheidszorg worden we vaak geconfronteerd met problematiek bij kinderen op het gebied van emotionele en sociale vaardigheden.

Naast allerlei serieuze trainingen die op dit gebied worden aangeboden lijkt het programma van Kriebeltje een lacune op te vullen door op een ludieke en creatieve manier kinderen kennis te laten maken met de verbinding tussen gevoel en lichaamstaal.

Wij bevelen dan ook deze methode van harte aan bij basisscholen als een programma, waarmee sociale en emotionele vaardigheden van kinderen kunnen worden gestimuleerd. Bovendien danken we Kriebeltje en Adriaan ook langs deze weg nogmaals voor de leuke en inspirerende manier, waarop zij ons met hen hebben laten kennismaken.We wensen hen beiden veel succes met dit programma.

Ik vond Kriebeltje heel gezellig en bewonder je om je energie, je vrolijkheid en het maar gewoon te zeggen. Jasper zijn favoriete nummers zijn pesten, vooral de zinnen en ik ben ik en jij bent jij..en vrienden. Persoonlijk ben ik dol op mevrouw Vlug en meneer Geduld. Dank voor je inzet en je komst.

Annet (Moeder van Jasper)

Ik spreek namens mijzelf en werk natuurlijk als speltherapeut op de Enkschool. Het is nog moeilijk om zoveel emotie pakkend neer te zetten.Geweldig om te horen hoe Kriebeltje met haar muziek en teksten emoties voor iedereen toegankelijk maakt. Fantastisch hoe Kriebeltje elk kind en zijn ouder steunt, om elkaar te kunnen zeggen wat ze voelen voor elkaar.De tekst geeft woorden aan het onrecht wat er met pesten wordt aangedaan. Het ondersteund kinderen om met recht te durven Zeggen, :"dit mag niet"(pesten).

Kriebeltje weet kinderen en volwassenen te emotioneren in een feest van herkenning.

succes en veel groetjes ,Elaine.

Lieve Orna,

Gisteren nog zat ik in de auto met 4 kk op de achterbak, jouw muziek op, de kinderen schalden mee met de muziek met alle gebaren erbij...

Wat hebben we genoten; het was een spetterende week en het voelde leeg aan toen je weer weg was.Je hebt ze bereikt met je teksten en we hebben het nu over de onderwerpen die jij in je liedjes naar voren brengt zoals pesten, oorlog, geven..Dank je wel, nogmaals.

Zonnige groet uit Ghana, Heleen

Nogmaals natuurlijk ONWIJS BEDANKT voor je enorme inzet deze week en alles wat je teweeg hebt gebracht in de Nederlandse gemeenschap en bij de kinderen, echt iedereen heeft het enorm gewaardeerd en ik hoop dat je nog jaren verder kunt met Kriebeltje, het is echt een succesformule.

Bovenal wil ik nog even zeggen dat jij als persoon natuurlijk helemaal gaaf bent, zo open en grappig, spontaan en lief..ALTIJD durf ik niet te zeggen, maar in ieder geval wel VAAK, zeker naar de kinderen en mij toe. Tot mails, tot kriebels, kus,Hans. Directeur NTC Accra Ghana.

Hey kriebeltje!

heel erg bedankt voor de leuke voorstelling en workshop! het was echt super leuk! erg veel van geleerd! de liedjes die je met ons hebt gezongen en uitgespeeld tollen nog steeds door mijn hoofd! Ook de voorstelling was erg leuk! Jullie vormen samen echt een goed 'toneelkoppel'! echt ontzettend bedankt!

groetjes marloes, Alfa college.

Beste Orna,

Ik vond de voorstelling heel leuk en gevarieerd. Vanuit het directeurenoverleg waar jij Kriebeltje presenteerde heb je een hoog verwachtingspatroon veroorzaakt, en daar heb je zeker ook nu aan voldaan.Kriebels!!

Hans van Deemter Menterwolde

Een hele week, van zaterdagavond 6 november tot vrijdagmiddag 12 november is onze school geprikkeld en gekriebeld, verrast en verblijd met het optreden van Kriebeltje, ofwel Orna Gabay. Met haar liedjes, haar spontane manier van optreden, haar warmte en enthousiasme heeft ze veel losgemaakt bij kinderen en ouders. Het optreden op donderdagavond bij de familie Van der Gaag zal iedereen die er aanwezig was nog lang heugen! Er is denk ik vrijwel geen kind (of ouder!) meer dat nu nog niet mee kan zingen met "Ik ben boos" of "Weg weg weg"..

Ouders van de NTC school, Ghana.

Wij "de ouders van Daan" hebben enorm genoten van de voorstelling van Kriebeltje en Robbie. Het was een leerzame, positieve, dynamische, interactieve voorstelling over o.a. oordelen, pesten en je zelfbeeld. Orna heeft het in de persoon van Kriebeltje voor elkaar gekregen dat onze autistische zoon Daan weer uit zijn schulp is gekropen, en nu durft mee te doen op schoolfeestjes.Dit zou je ieder kind op de basisschool moeten laten ervaren.
Het zou de wereld een stukje vriendelijker maken.Dank jullie wel mensen, alle lof voor jullie!

Theo en Ineke Berg.


Hallo Orna,
Ik wil je eerst een groot compliment geven hoe jij met je  talent van God omgaat ik vind dat jij echt zo veel positieve uitstraling hebt je
straalt gewoon helemaal en ik vind dat  je daar ook een stuk rust en liefde uitstraalt naar mensen.
Het was een plezier om van jou met je enthousiasme les te krijgen.Je bent echt een prachtig mens. 
Ik was gisteren na de dienst erg ontroerd door jou liefde volle uitstraling. Het was voor mij echt een bemoediging om jou te mogen leren kennen in zo een korte ontmoeting

 Astrid de Jager van de Pijler in lelystad.
 

(c) Stuij.com